Agro Belgrade 2020

Agro Belgrade 2020, prvi specijalizovani sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, održaće se od 30. januara do 1. februara na Beogradskom sajmu.

Ovaj sajamsko – konferencijski događaj predstavlja mesto okupljanja najvećih svetskih otkupljivača voća i povrća, domaćih proizvođača, zadrugara, proizvođača opreme, mehanizacije, semenskih kuća, zaštite i prehrane bilja, rasadnika i inputa za poljoprivrednu proizvodnju i drugih stručnjaka iz branše, kao i izložba najmodernijih mašina za proizvodnju, preradu i pakovanje voća i povrća.

U društvu više od 500 izlagača, nastupićemo zajedno sa svojim partnerima voćarskom zadrugom "Borovnica" i rasadnikom Kusibab-Wyka iz Poljske, jednim od vodećih proizvođača sadnica borovnice u Evropi.

Dođite da uživate u degustaciji naših proizvoda vrhunskog kvaliteta - 100% prirodnom soku i rakiji od plodova borovnice – i između ostalog saznate zašto je Srbija interesantno proizvodno područje borovnice ili kako i sami možete podići zasad borovnice.

Na našem štandu objasnićemo vam i koje sve elemente moderan i visoko intenzivni zasad mora da sadrži kako bi bio profitabilan i samoodrživ, šta podrazumeva pravilan odabir sorte borovnice u zavisnosti od mikroklimata parcele, šta je uzgoj borovnice u hidroponskom sistemu gajenja i šta su prednosti gajenja borovnice u vrećama od agro textila i supstratu posebno prilagođenom za borovnicu.

Naš partner iz Poljske otkriće vam IN VITRO sadnice (dobijene laboratorijskim putem) i njihove komparativne prednosti, a moći ćete da čujete i sve o procesu umnožavanja sadnica ovim načinom.

Podelićemo sa vama svoje iskustvo sa modelom sistema za navodnjavanje i prihranu za hidroponski sistem uzgoja, sa pravilnim pristupom berbi (određivanje momenta berbe, pravilna manipulacija plodovima, kako u samoj berbi, tako i prilikom uskladištenja, sortiranja, pakovanja) ali i različitim modelima ambalaže u koje se pakuju plodovi (pakovanja različitog oblika i gramaže)

Prateći konferencijski programi i okrugli stolovi na Sajmu baviće se aktuelnim izazovima poput primene savremenih teholoških rešenja u poljoprivredi, organske proizvodnje, EU politike u poljoprivredi i uticaja klimatskih promena na proizvodnju hrane.

Dobrodošli!

Posetite nas na sajmu u Hali 4 (preuzmi mapu Hale 4)

Pored ovog, kompanije “Borovnica Brestovik” i “Hladnjače Brestovik” izlagaće i na sajmu “FRUIT LOGISTICA 2020” , koji se održava u Berlinu u periodu od 05.02-07.02. 2020 godine.

Više informacija o sajmovima može se naći na sajtovima:

www.agrobelgrade.com  i  www.fruitlogistica.com

Hladnjače Brestovik

se bave skladištenjem svežeg i smrznutog voća i povrća. Takođe nudimo usluge pakovanja i distribucije voća i povrća.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, tu smo da vam odgovorimo!

Kontakt

Mi u medijima

Prilozi i reportaže o hladnjači u Brestoviku

Pogledajte

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Politikom privatnosti".