GlobalBerry Congres Rotterdam 2019

Predstavnici Voćarske zadruge Borovnica i Hladjača Brestovik, U saradnji sa US Aid organizacijom Srbije, su u periodu od 25-28.03.2019. bili na najvećem skupu proizvođača i trgovaca bobičastog voća – GlobalBerry Congres Rotterdam 2019.

Pripreme za predstojeću sezonu

Tom prilikom imali smo prilike da potvrdimo dogovore za predstojeću sezonu sa našim stranim partnerima, kao i da razgovaramo sa potencijalnim saradnicima iz Holandije, Engleske, Francuske, Poljske, Meksika i Čilea.

Jedini partneri iz Srbije sa belgijskom kompanijom

Naše dugogodišnje ulaganje u infrastrukturu i ljudske resurse, kako bi dobili sve potrebne sertifikate i ispunili veoma stroge uslove za rukovanje svežim i zamrznutim voćem i povrćem, isplatilo se.  Postali smo jedini partneri velike belgijske kompanije GreenYard.

Tokom boravka u Roterdamu, obišli smo proizvodne pogone i magacine našeg partnera belgijskog GreenYarda, čiji smo jedini saradnik iz Srbije.

Firma Bakker, holandska ćerka firma GreenYarda i njeni predstavnici su nam organizovali toplu dobrodošlicu, prisustvovali smo prezentaciji i obišli smo njihove pogone za pakovanje voća i povrća (paking centre).

Firma Bakker, koja posluje u sastavu GreenYarda, snabdeva najveći retail lanac u Holandiji, čuveni Albert Heijn, koji ima 850 moderno opremljenih maloprodajnih objekata u Holandiji. Dnevno im isporučuju 100 kamiona robe, sa oko 150 različitih artikala.

Ponosni smo što smo deo tako velikog sistema!

Hladnjače Brestovik

se bave skladištenjem svežeg i smrznutog voća i povrća. Takođe nudimo usluge pakovanja i distribucije voća i povrća.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, tu smo da vam odgovorimo!

Kontakt

Mi u medijima

Prilozi i reportaže o hladnjači u Brestoviku

Pogledajte

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Politikom privatnosti".