Fruit Logistica Berlin

Kompanija “Hladnjače Brestovik” je po prvi put bila jedan od izlagača na prestižnom sajmu Voća i Povrća “Fruit Logistica 2019”, održanom u Berlinu u periodu od 06-08.02.2019.

Učestvujući na Sajmu uz partnerstvo i podršku organizacije USAID – Projekat Konkurente Privrede i Privredne Komore Srbije, štanda Srbije pod nazivom “SERBIA DOES FRUIT” privukli smo veliku pažnju potencijalno novih partnera koji traže ozbiljne, dugoročne saradnike iz Srbije, u oblasti svežeg i zamrznutog voća, sa akcentom na bobičasto - Berry voće, po čemu smo prepoznatljivi i van granica Srbije.

Od velikog značaja za razvoj naše, još uvek mlade, kompanije Hladnjače Brestovik kao i za sve proizvođače u Srbiji su veoma kostruktivni sastanci održani sa predstavnicima vodećih kompanija iz EU i Južne Amerike. Razgovori su se vodili na temu poslova u vezi sa proizvodnjom, pakovanjem i plasmanom bobičastog voća i biće realizovani već tokom godine.

Sastanci su održani sa predstavnicima Kompanija poput: Bakker – Holandija, GreenYard Fresh – Nemačka, Bakker – Češka, Ahold – Češka, FreshKampo – Mexico, Euromeridian BV – Holandija.

Hladnjače Brestovik

se bave skladištenjem svežeg i smrznutog voća i povrća. Takođe nudimo usluge pakovanja i distribucije voća i povrća.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, tu smo da vam odgovorimo!

Kontakt

Mi u medijima

Prilozi i reportaže o hladnjači u Brestoviku

Pogledajte

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Politikom privatnosti".